Betaling:

Betalingen kunt u doen via Bancontact.

Verzending  & Bezorgen:

Wij streven ernaar het bestelde product na betaling binnen enkele werkdagen bij u te bezorgen op een door u opgegeven afleveradres. Mocht een product onverhoopt een langere levertijd hebben dan zullen wij u hier van op de hoogte stellen via e-mail.

Vragen:

Bij vragen kunt u contact opnemen via de mail, info@easysupbelgium.be. Wij streven ernaar binnen één werkdag te reageren. 

Ruilen & Retourneren:

Na aanschaf van uw product(en) heeft u tot 14 dagen na bezorging de tijd om uw aankoop te herroepen, met uitzondering van de voor u op maat gemaakt producten. Voorwaarde hierbij is wel dat het product (inclusief eventuele verpakking) niet gebruikt en onbeschadigd is. De verzendkosten van de retournering zijn voor de klant. Voor retournering kunt u contact opnemen via ons mailadres info@easysupbelgium.be. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de retourzending te regelen.

Na retournering van uw product zult u uiterlijk binnen twee weken het aankoopbedrag terugontvangen.

Klachten:

Mocht u ondanks onze inspanningen toch een klacht hebben kunt u dit melden via info@easysup.nl. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging en zullen we uw klacht binnen 7 kalenderdagen in behandeling nemen.

Garantie:

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze garantie dekt uitdrukkelijk niet enige vorm van schade die het gevolg kan zijn van normale slijtage, verkeerd gebruik van het product, misbruik, ongeoorloofde aanpassingen of reparaties, ongevallen, hitte, overmatige blootstelling aan zonlicht, onjuiste behandeling, opslag, onderhoud of verzorging, onjuiste instelling, gebruik in commerciële, verhuur- of onderwijsomgevingen, of enig ander onverantwoord gebruik.

PUNTEN DIE IN ACHT MOETEN WORDEN GENOMEN BETREFT HARD BOARDS: Stel je SUP-board niet bloot aan overmatige hitte of zonlicht wanneer het niet in gebruik is. Wanneer je je SUP-board niet gebruikt (ofwel tijdens opslag of transport ), moet er bijzondere zorg en aandacht worden besteed aan het beschermen van het board tegen de zon en hitte. Overmatige blootstelling aan de zon en/of hitte kan leiden tot de volgende onvermijdelijke en ongewenste gevolgen voor met name het deckpad dat kan worden: • Vervormd in maat en/of kwaliteit. • Los gaan van het board. • Aanzienlijke kleurvervaging. Deze ongewenste gevolgen vallen niet onder de garantie omdat ze te wijten zijn aan een gebruikers- of opslagprobleem en niet gerelateerd zijn aan de fabricage- of materiaalkwaliteit van uw product.

PUNTEN DIE IN ACHT MOETEN WORDEN GENOMEN BETREFT INFLATABLE BOARDS: • Overschrijd de maximaal aanbevolen spanning niet. • Laat het board met ten minste 5 PSI leeglopen wanneer het niet in gebruik is, stel het niet bloot aan de volle zon/hete temperaturen en leg deze plat neer • Blaas opnieuw op en controleer de druk voordat u weer in het water gaat. • Controleer regelmatig de dichtheid van het ventiel en draai deze indien nodig opnieuw aan met de bijgeleverde sleutel. • Draag het board niet bovenop uw auto/voertuig wanneer het is opgeblazen. • Spoel je plank regelmatig af met kraanwater, zeker als je hem opbergt voor de winter enz., let vooral op het ventiel. • Rol je board niet te strak op als je het na gebruik in de tas opbergt. • Houd je board in de winter licht opgeblazen, plat, uit direct zonlicht en bij temperaturen niet lager dan 0°C.

Conformiteit en Garantie

Easysup Supstore staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien schriftelijk overeengekomen staan wij er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.

Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.

Disclaimer:

Algemeen

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van EasySup Belgium. EasySup Supstore behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te Belgium op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

EasySup Belgium besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. EasySup Belgium is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal EasySup Belgium een mogelijke fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden ontleend

Privacy Statement:

De persoonlijke gegevens die je op de site invult, zullen voor het doel waarvoor u de gevraagde informatie heeft gegeven, worden gebruikt. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. Ons volledige privacybeleid vind je op Privacy- en cookieverklaring

Algemene Voorwaarden: [NOG TE PLAATSEN]